Recenzije albuma “V bližini ljudi”

Posted on November 15th, 2015

Igor Bašin v reviji Odzven:

“Niet ni odstopil niti za ped od zastavljene maršrute in si ni privoščil komorno eksotičnih izletov v neznano. Trdno drvi po svojih tirih in še naprej secira shizofrenijo časa, v katerem živimo. V novih štirinajstih komadih so člani uporabili vse zaščitne atribute, od udarnih in jeznih hard core numer do zapeljujočih balad na ostro potenco.”

Celotno recenzijo lahko preberete tukaj: Odzven; NIET – V bližini ljudi

odzven_logo_png

Aleš Podbrežnik za Rockline.si:

“V bližini ljudi je v svoji ekspresiji (inteligentna besedila in glasbeno formatiranje) na nek način tudi nov pristni družbeno kritični odsev blišča in bede dognanj krasnega novega sveta v katerega smo, kot slovenski državljani, nepovratno preko grla zabredli že davno tega. Album dostavlja torej preverjeno kvaliteto prepoznavne glasbene špure edinstvenih Niet. ”

Celotno recenzijo lahko preberete tukaj: Rockline; NIET – V bližini ljudi

rockline

Špela Macuh za Rocker.si:

“Že po samem zvoku ostrih distorziranih kitar in odličnim Borutovim vokalom je poslušalcu takoj jasno, da plošček tokrat več kot le obeta. Na albumu se čuti svežina zvoka, fantje pa z energičnimi skladbami poskrbijo, da poslušalec z nekakšnim navdušenjem čaka naslednjo skladbo in se ob tem ne naveliča poslušanja.”

Celotno recenzijo lahko preberete tukaj: Rocker.si; Niet – V bližini ljudi

banner-rocker-666x100